Crested Shelduck

Crested shelduck ~ Land-mass type - continent. It is critically endangered and may be extinct. Indeed recently is being hunted by users around us, maybe one of you personally. People are now accustomed to using the internet in gadgets to see image and video information for inspiration, and according to the name of the article I will discuss about Crested Shelduck The males belly undertail coverts and flanks are a dark grey with black.

If you re looking for Crested Shelduck you've reached the right location. We ve got 4 images about Crested shelduck including pictures, pictures, photos, backgrounds, and much more. In these page, we also provide number of images available. Such as png, jpg, animated gifs, pic art, symbol, blackandwhite, translucent, etc.

Crested Shelduck Tadorna Cristata
Crested Shelduck Tadorna Cristata from co.pinterest.com

Crested shelduck - Josep del Hoyo Nigel Collar and Guy M. The male crested shelduck has a greenish-black crown breast primaries and tail while the rest of its face chin and throat are brownish black. Fossil bones from Dorkovo Bulgaria described as Balcanas pliocaenica may actually belong to this genus. The males belly undertail coverts and flanks are a.

It has been suggested that this shelduck may be a nocturnal feeder. While its nest has not been described similar shelducks nest in burrows and cavities. There is a lack of information available on the Crested Shelduck however experts believe that the Crested Shelduck may be nocturnal with a breeding period stretching between May and July. Prior to this the form had been regarded as a hybrid between the Ruddy Shelduck Tadorna ferruginea and the Falcated Duck Anas.

Schopfkasarka The Schopfkasarka Tadorna cristata also referred to as Korea Shelduck or Hood Sheldrake is a probably extinct half goose belonging to the genus of shelduck. Any remaining population is likely to be tiny and for these reasons it is treated as Critically Endangered. Although the earliest known specimen was taken near Vladivostock during 1877 the Crested Shelduck was not recognized as a species until 1917 when the Japanese ornithologist Nagamichi Kuroda formally described it. The male crested shelduck has a greenish-black crown breast primaries and tail while the rest of its face chin and throat are brownish black.

It is critically endangered and believed by some to be extinct. Crested shelduck Tadorna cristata See ANATIDAE. Your Crested shelduck photographs are available. Crested shelduck are a topic that is being hunted for and liked by netizens today. You can Find and Download or bookmark the Crested shelduck files here


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel